Username:
Password:
Recover password

UUTISOI, TIEDOTA, KAMPANJOI...

Tilastoinnilla näet kampanjan tehokkuuden

KASVATA LIIKEVAIHTOA

Uutisointi, tiedotus ja kampanjointi kasvattaa myyntiä.

Kurieroon luoduille ryhmillesi lähetät postia nopeasti yrityksesi tai yhteisösi asioista. Säännöllinen postitus tuo lisää myyntiä ja tunnettavuutta.

Lisäpalveluna saatavilla myös tekstiviestisuora, jolla tavoitat nopeasti asiakkaasi.

KENELLE MAINOSTAN?

Mainosta yrityksille. Tuottaessasi yrityksille soveltuvia palveluita tai tuotteita voit mainostaa yrityksile. Yrityksille mainostamiseen ei ole rajoitteita. Kohdennettu markkinointi tuottaa enemmän kuin kohdistamaton.

Mainosta kuluttajille; asiakkaillesi. Kuluttajille voi mainostaa jos kuluttaja on yrityksen asiakas. Kuluttajien osoitteita voi kerätä esimerkiksi järjestämällä kilpailuja.

MONTAKO KERTAA?

Lähetä postia vähintään kerran kuussa, paras postitusväli on kahden viikon välein. Vältä säännöllistä viikottaista postitusta, jos kyse on mainospostista.

Viikottain lähetettevän kirjeen on hyvä sisältää aidosti hyödyllistä tietoa. Jos toistat samaa kirjettä kaksi tai useamman kerran viikossa; monet poistavat itsensä listalta eikä toistosta ole hyötyä.

KOSKA MAINOSTAN?

Yrityksille mainoskirje kannattaa lähettää aamupäivästä, viikonpäivistä parhaimmat ovat maanantaista torstaihin. Monilla aloilla perjantaina tehdään lyhyempää päivää, jolloin kirjeille ei jää aikaa.

Viestin voi ajastaa lähtemään heti, tunnin päästä, ylihuomenna tai vaikka kolmen viikon päähän.

Itäinen Pitkäkatu 39 | Map
20700 TURKU
Asiakaspalvelu +358 45 356 8488 norm. mpm

Valitse kieli

Contact us