Käyttäjänimi:
Salasana:
Palauta salasana

Turvatut palvelimet

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Data Media Gazelle (Y-tunnus: 1466723-6)
Itäinen Pitkäkatu 39
20700 TURKU

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Satu Lindén
puhelin 050-3245672
sähköposti etunimi @ dmgazelle.com

REKISTERIN NIMI

Kuriero.fi asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Kuriero.fi palvelun käyttäjäksi.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakasrekisterin ylläpitäminen. Tietoja voidaan käyttää toimintamme kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Ilman erillistä hyväksyntää emme käytä tietojanne markkinointiimme. Emme luovuta asiakasrekisteriämme ulkopuolisille. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme, sähköpostitse rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

- Henkilön etu- ja sukunimi
- Sähköpostosoite
- Postiosoite
- Puhelinnumero

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta ulkopuoliselle taholle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatussa järjestelmässä.

Itäinen Pitkäkatu 39 | Kartta
20700 TURKU
Asiakaspalvelu +358 45 356 8488 norm. mpm

Valitse kieli

Ota yhteyttä